Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Locul 2 la Asian Futsal Championship

Echipa națională de fotbal în sală a Iranului a pierdut în fața naționalei Japoniei finala Campionatului Asiei la Fotbal în Sală Vietnam 2014. Jocul s-a desfășurat pe stadionul Phu Tho din capitala Ho Chi Minh sâmbătă 10 mai 2014. După terminarea timpului regulamentar de joc cu scorul de 2 – 2 s-au executat loviturile de departajare și Japonia a câștigat cu 3 – 0.

 

Asian Futsal Championship 2014 Vietnam


După meci Jesus Candelas, antrenorul naționalei iraniene, a declarat: ”Trebuie să felicit Japonia pentru rezultat, dar recunosc că scorul este prea dur. În unele momente importante ale jocului am avut ocazii să înscriem și să câștigăm. În prima repriză de prelungire ne-am făcut jocul nostru normal și am înscris, dar a doua repriză a fost dominată de japonezi și nu ne-am putut reveni”.
La loviturile de departajare portarul japonez Yushi Sekiguchi a reușit să apere loviturile iranienilor Mohammad Taheri, Qodrat Bahadori și Asghar Hassanzadeh. De cealaltă parte, japonezii Kazuhiro Nibuya, Tomoki Yoshikawa și Akira Minamoto au înscris fiecare și au adus victoria echipei lor.
Antrenorul spaniol al naționalei iraniene a continuat: ”Trebuie să menționez că portarul japonez a avut o prestație foarte bună astăzi, el a determinat evoluția scorului. Ne-am planificat înainte de joc să dominăm prima repriză de prelungire, dar, spre deosebire de alte jocuri, nu am mai putut marca suficient. Problema noastră a fost că mingea nu a intrat în poarta japonezilor. Consider că am avut cea mai bună echipă pe parcursul acestui campionat, dar asta nu a mai contat în finală.”
Cei mai buni jucători ai turneului au fost iranienii Tayyebi și Hassanzadeh. Primul a marcat al 15-lea gol personal în finala cu Japonia devenind golgeterul turneului, iar pe locul al doilea s-a clasat Hassanzadeh cu 8 reușite, care a fost recunoscut și cel mai bun jucător al turneului.
Campionatul Asiei la Fotbal în Sală 2014 s-a desfășurat în Vietnam. Au participat 16 echipe împărțite în 4 grupe. Jucurile au început pe 30 aprilie 2014.

__________________________________________________________________________________
Articol și fotografie preluate de pe pagina de internet a Canalului PressTV. Sursă: http://www.presstv.ir/detail/2014/05/11/362149/iran-futsal-2nd-in-2014-asia-games/