Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Renault Clio se va produce în Iran

Domnul Hamid Reza Taghavinejad, directorul de strategie și planificare al Companiei Naționale Iran Khodro, a anunțat acordul încheiat cu firma franceză Renault de a produce în Iran modelele Clio 3 și Clio 4.

Renault Logan -Tondar 90
Domnul Taghavinejad a declarat sâmbătă 20 iulie 2013: ”Aceste modele noi ale constructorului Renault se vor produce în Iran. Prin producția acestor modele noi, serviciile de producție ale Companiei Naționale Iran Khodro vor spori și vor acoperi și mai mult nevoile pieței iraniene. Firma Renaul este un actor important în domeniul construcției de automobile în întreaga lume. Până acum Renault a făcut investiții importante în Iran în domeniul financiar, lărgirea ariei de servicii, calitate și producție. Raneaul este partener cu Iran Khodro.”
Domnia sa a continuat: ”Având în vedere experiența companiei Renault în domeniul calității, serviciilor de service și calității pregătirii personalului, Iran Khodro își va extinde colaborarea cu partenerul francez. Una dintre aceste colaborări este producerea modelului Tondar 90 (modelul Logan) automatic, producție care anul trecut a început în număr mic. Acum discutăm cu Renault modificări care vor fi aduse designului modelului Tondar 90. După ce constructorul francez va aproba aceste modificări propuse de noi, vom produce Tondar 90 cu un nou design.”
Taghavi a continuat: ”Cu acordul noii puteri executive a Iranului, vom lărgi colaborarea internațională a companiei noastre. Sperăm să colaborăm cât mai bine cu Renault pentru creșterea calității autoturismelor produse de Iran Khodro”.
Legat de discuțiile avute cu o serie de producători asiatici, domnia sa a declarat: ”Având în vedere limitările internaționale care ne sunt impuse, discutăm eventuale cooperări internaționale cu cei mai buni producători din Coreea de Sud, China, Japonia și India”.
معاون استراتژي و برنامه ريزي ايران خودرو از توافق با شركت رنو فرانسه براي توليد محصول جديد كليو در دو تيپ سه و چهار خبر داد.
_______________________________________________________________

Articol preluat de pe pagina de internet a Agenției de Știri a Iranului (IRNA). Sursă: http://www.irna.ir/html/1392/13920429/80743224.htm
Sursă fotografie: http://bestsellingcarsblog.com/2012/02/19/iran-january-2012-peugeot-206-and-renault-tondar-90-progress/renault-tondar-90-iran-january-2012/