Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Viza necesară pentru Turcia

Statul turc a anunțat că, în conformitate cu ultimele dispoziții legale adoptate, dreptul de intrare în Turcia nu mai poate fi primit la punctul de trecere frontieră și trebuie obținut înainte de intrarea în Turcia. Uniunea Agențiilor de Turism din Marea Britanie (ABTA) a atenționat că acei călători care doresc să meargă în Turcia de acum înainte trebuie să solocite viză prin internet înainte de a intra în această țară.

 

Turkey topo


Acest sistem nou de obținere a vizelor de intrare în Turcia se va pune în aplicare aproape de începutul lunii aprilie. Până acum, toți străinii care intrau în Turcia primeau viza direct la punctul de trecere al frontierei. ABTA amintică că toți membrii uniunii trebuie să își anunțe clienții doritori să meargă în Turcia despre schimbarea legislației turce pentru că viza este necesară înainte de a ajunge la granița țării. Unul dintre membrii ABTA  a amintit îngrijorat că Turcia este una dintre cele mai importante destinații turistice a uniunii și este posibil ca unii clienți să nu poată fi anunțați de modificarea legislației turce, ei neputând astfel intra în Turcia.
Conform noii legislații, statul turc a anunțat că începând cu data de 11 aprilie 2011 toți străinii au nevoie de viză pentru a intra în Turcia. Prețul eliberării vizei de intrare în Turcia este de 20 de dolari americani iar viza are o valabilitate de 180 de zile. Vechea legislație, care acorda viză străinilor la intrarea în țară, nu mai este valabilă.
دولت ترکیه اعلام کرد طبق مقررات جدید، از این پس امکان درخواست ویزا در فرودگاه و پس ازورود به خاک کشور ترکیه امکان پذیر نیست.
__________________________________________________________________________________

Articol preluat de pe pagina de internet a Agenției de Știri a Organizației Patrimoniului Iranului. Sursă: http://www.chn.ir/NSite/FullStory/News/?Id=109640&Serv=2&SGr=24
Sursă fotografie: http://en.wikipedia.org/wiki/Turkey