Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Lufthansa vrea să zboare în Iran

Lufthansa, cea mai mare firmă de transport aerian din Germania, analizează posibilitatea reluării zborurilor în Iran după ridicarea sancțiunilor internaționale. Prezent la Dubai domnul Carsten Schaeffer, vicepreședinte secțiunii vânzări și servicii Lufthansa, a declarat: ”Ne vom dezvolta interesant în Iran. În mod normal, companiile aeriene oferă posibilitatea oamenilor de afaceri de a călători mai ușor, exact ce ne dorim și noi.” Domnia sa, care a fost recent și la Teheran a adăugat că Iranul cu o populație de 75 de milioane de locuitori reprezeintă o oportunitate importantă pentru Lufthansa.

 

Lufthansa in Iran


În momentul de față firme europene se află în plină competiție pentru a investi în Iran după ridicarea sancțiunilor internaționale și implementarea acordului nuclear al Iranului cu puterile mondiale. Pe data de 20 ianuarie 2014 Uniunea Europeană a suspendat o parte dintre sancțiunile impuse Iranului  conform contractului semnat în noiembrie la Geneva între Iran și G5+1 (SUA, Marea Britanie, Rusia, Franța, China + Germania).
Un articol recent al revistei americane Foreign Policy arată că peste o sută de companii germane își desfășoară în acest moment activitatea în Iran: ”Noile companii care vor investi în Iran vor injecta în economia țării peste 20 de miliarde de dolari americani.” Săptămâna această a avut loc și vizita în Iran a unei delegații franceze formate din 116 oameni de afaceri în căutare de oportunități de afaceri. Delegația franceză a fost cea mai importantă delegație economică europeană care a venit în Iran după semnarea acordului de la Geneva din luna noiembrie a anului trecut.

__________________________________________________________________________________
Articol și fotografie preluate de pe pagina de internet a Canalului PressTV. Sursă: http://www.presstv.ir/detail/2014/02/06/349527/lufthansa-eying-renewed-iran-business/