Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Zbor direct Iran – SUA cu Aseman Airlines

Miercuri 4 decembrie 2013 domnul Abbas Rahmatian, director genelar al companiei iraniene Aseman Airlines, a susținut la Teheran o conferință cu presa. Cu această ocazie domnia sa a declarat că Aseman Airlines este gata să lanseze zboruri directe între Teheran și New York dacă eforturile diplomatice dintre cele două țări se vor concretiza. Cităm din declarația domnului Rahmatian: ”În acest sens trebuie obținute o serie de permise din partea Organizației Aviației Civile a Iranului și din partea Federației Administrației Aviatice a Statelor Unite ale Americii. Zbourirle vor începe odată cu obținerea documentației necesare.”

 

/Abbas Rahmatian CEO of Iran Aseman Airlines


Directorul general al Aseman Airlines a continuat spunând că zborul pe ruta Teheran – New York va dura aproximativ 13 ore cu un aparat de transport pasageri Airbus A340 cu patru motoare: ”Pentru a putea avea un rol permanent pe această rută, ar trebui să avem aparate care să zboare 13 și 14 ore continuu peste ocean fără să realimenteze.”
Pe data de 30 septembrie 2013 domnul Akbar Torkan, fost președinte al Consiliului pentru Problemele Iranienilor din Afara Țării, a declarat că președintele Hassan Rohani a dat un ordin direct de studiere a posibilității reluării zborurilor directe între Iran și SUA pentru a reduce din problemele comunității iraniene din această țară. Mai mult de un milion de cetățeni iranieni locuiesc în Statele Unite ale Americii. Cursele directe între cele două țări au fost oprite după Revoluția Islamică din Iran din anul 1979.

__________________________________________________________________________________
Articol și fotografie preluate de pe pagina de internet a Canalului Press TV. Sursă: http://www.presstv.ir/detail/2013/12/05/338404/aseman-ready-for-direct-iranus-flights/