Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Zboruri directe Iran – SUA

Ali Akbar Salehi, ministrul iranian de externe, a declarat că Iranul sprijină stabilirea de zboruri directe între Iran și Statele Unite ale Americii, după mai bine de trei decenii.

Iran Air Boeing 747
Ministrul iranian a declarat miercuri 26 iunie 2013 Agenției Oficiale de Știri a Iranului (IRNA): ”Sprijinim realizarea de zboruri directe între Iran și Statele Unite ale Americii. Nu avem nici o problemă cu această chestiune. Aceste zboruri sunt benefice oamenilor.”
Joi 27 iunie 2013 Agenția de Știri Mehr a raportat că în momentul de față se desfășoară discuții pentru semnarea unui memorandul care va duce la stabilirea de zboruri directe între Iran și Statele Unite ale Americii. Zborurile vor fi efectuate de compania americană Delta Air Lines din Atlanta și de compania națională iraniană Iran Air, companii care vor transporta pesageri între cele două țări.

________________________________________________________________
Fotografie și articol preluate de pe pagina de internet a canalului Pree TV din 28 iunie 2013. Sursă: http://www.presstv.ir/detail/2013/06/26/310973/tehran-welcomes-direct-iranus-flights/