Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Târg de turism la Teheran

Ediția a șaptea a Târgului Internațional pentru Hoteluri, Excursii și Turism se va desfășura la Teheran. La eveniment vor participa 210 firme de turism și servicii turistice din Iran dar și din Germania, Turcia, Tailanda, Belgia, Malayezia, România, China, Ucraina și alte țări ale lumii. Agențiile de turism participante își vor prezenta serviciile oferite consumatorilor și vor aduce în fața publicului ultimele tehnici ale domeniului.

 

Persepolis تخت جمشید


Târgul Internațional de Turism al Iranului va oferi publicului noi standarde și condiții, conforme cu cerințele internaționale și exigențele turistice din toată lumea. Acest târg se desfășoară anual pentru a promova calitatea și standardele turismului, dar și pentru a sprijini cooperarea dintre companiile turistice și consumatori. Participanții la târg acoperă mai multe zone ale domeniului turistic: sisteme de iluminare, materiale de decor interior, echipament de siguranță și sisteme de protecție a ușilor, servicii hoteliere și de turism rural, alimente pentru excursii...
Poziția geografică excepțională a Iranului, aflat la intersecția rutelor est, vest, nord și sud oferă țării o importanță strategică. Iranul (Persia) este renumit și pentru bogăția culturală, fiind unul dintre leagănele civilizației umane.
Ediția a șaptea a Târgului Internațional pentru Hoteluri, Excursii și Turism se va desfășura între 13 și 16 februarie 2014 la Complexul Expozițional Permanent al Teheranului.

__________________________________________________________________________________
Material și fotografie preluate de pe pagina de internet a Canalului PressTV. Sursă: http://www.presstv.ir/detail/2014/02/11/350226/iran-to-mount-intl-tourism-exhibition/