Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

6 noi modele auto anul acesta

Producătorul iranian de autovehicule Iran Khodro Company (IKCO) a anunțat că până pe 20 martie 2014 va produce șase noi modele.

Dena model by Iran Khodro Company
Luni 22 iulie 2013 domnul Javad Najmeddin, director general al IKCO, a anunțat presei modelele care vor fi produse de companie până în primăvara viitoare:
-  Tondar 90 (modelul Logan de la Renault) cu transmisie automată.
- o variantă luxoasă a celui de al treilea modele auto iranian, Runna.
- modelul Dena, a patra mașină iraniană.
- o utilitară sport (SUV).
- o camionetă a modelului Tondar 90 de capacitate medie.
- un nou model Samand, numit Roren, echipat cu sistem de alimentare turbo.
Domnia sa a adăugat că IKCO își propune să producă 550 000 de mașini până la sfârșitul anului curent iranian (până pe 21 martie 2013), dintre care 50 000 de unități vor fi exportate pe piețe internaționale.
Pentru anul 2014, domnul Najmeddin a declarat că Iran Khodro Company intenționează să producă alte trei modele: un nou sedan, o camionetă Samand și modelul Runna cu combustie motorină. Pentru anul 2015 IKCO va produce un nou sedan pe o platformă proiectată și construită în țară, iar în 2016 va produce un autoturism nou pe o nouă platformă indigenă.
Iran Khodro Company a fost fondată în 1962 și este unul dintre cei mai mari producători de autovehicule din Orientul Mijlociu. Compania a obținut un premiu în cadrul Festivalului Internațional de Nanotehnologie de la Teheran din 2010 drept compania cu cea mai mare utilizare a nanotehnologiei în industria auto. Pentru următorii cinci ani de zile compania își va spori numărul de mașini produse până la trei milioane de unități anual. Un milion dintre aceste autovehicule sunt destinate exportului.

_______________________________________________________________
Fotografie și articol preluate de pe pagina de internet a canalului Press TV din 23 iulie 2013. Sursă: http://www.presstv.ir/detail/2013/07/22/315085/ikco-to-introduce-6-new-cars-by-yearend/