Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Iranul campion mondial la kickboxing

Campionatul Mondial de Kickboxing Spania 2015 a fost câştigat de echipa Iranului. Orăşelul turistic Albir situat la 130 sud de Valencia a fost capitala mondială a acestui sport între 28 octombrie şi 2 noiembrie 2015. Pugiliştii iranieni au reuşit să câştige un total de 13 medalii: 8 de aur, 3 de argint şi două de bronz urcând astfel pe prima poziţie la echipe.

La categoria junior 55 de kilograme sportivul iranian Amir Hossein Akbari a pierdut finala în faţa unui sportiv german şi a obţinut doar medalia de argint. Medalie de bronz a obţinut sportiva iraniancă Saeedeh Fardsanei la aceeaşi categorie de greutate, pierzând şi ea tot în faţa unei sportive germance. Colegele ei Somayyeh Ghamari la categoria peste 65 de kilograme şi Mina Karami la 65 de kilograme au câştigat medalii de argint şi respectiv bronz.

2015 Spain WKU World Championship

Iranianul Omid Tayyebi a câştigat medalia de aur la categoria junior 60 de kilograme iar colegul său Amir Hossein Sartipi a câştigat medalia de aur la categoria liberă. Sportivii Ahmad Nikkar, Hossein Hosseinzadeh, Hossein Hayati, Sohrab Bahrami, Sina Karimiyan şi Ja’far Ahmadi au obţinut medaliile de aur la categoriile 60 de kilograme, 65 de kilograme, 70 de kilograme, 80 de kilograme, sub 90 de kilograme şi respectiv peste 90 de kilograme. Mojtaba Hosseini a pierdut finala categoriei full contact în faţa unui sportiv american.

La campionatul mondial din Spania au participat peste 1800 de sportivi din 65 de ţări ale lumii. Pe cea mai înaltă treapta a podiumului a urcat echipa Iranului, câştigătoarea competiţiei. Pe locul al doilea s-a clasat echipa Germaniei iar Marea Britanie şi Spania au împărţit ultima treaptă a podiumului.

____________________________________________________________________________________

Articol şi fotografie preluate de pe pagina de internet a Canalului PressTV. Sursă: http://www.presstv.com/Detail/2015/11/02/435994/Iran-kickboxing-WKF-world-championships-Albir-Spain