Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Siria, Irak și Afganistan joacă în Iran

Datorită conflictelor din aceste țări, jocurile desfășurate acasă de echipele Siriei, Irakului și Afganistanului în preliminariile Cupei Mondiale Rusia 2018, se vor desfășura pe stadioane din Iran. Anunțul a fost făcut de domnul Ali Kafashian, președintele Federației de Fotbal a Iranului, după ce a discutat cu oficiali din cele trei țări răvășite de conflicte. Domnia sa a declarat că este atestată astfel ”Credibilitatea Iranului” și ”Dacă Federația de Fotbal a Asiei va accepta, vom găzdui în Iran 16 meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Rusia 2018”.

FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018

Fiecare echipă va disputa patru meciuri acasă în calificări. Afganistanul și Siria sunt împreună în Grupa E, colege cu Cambogia și Japonia. Irakul însă este cotată ca favorita Grupei F unde va întâlni Vietnamul, Taiwanul, Tailanda și Indonezia.

Kafashian a mai adăugat că Afganistanul va înfrunta Japonia pe stadionul Azadi din Teheran, dar va juca un joc și în orașul Mashad, aflat lângă granița comună cu Iranul. Irakienii și-au exprimat însă dorința de a jucat în Kermanshah, oraș situal lângă granița comună cu Iranul. Siria, care oricum nu are graniță comună cu Iranul, nu a avut pretenții deosebite.

Cât despre Iran, este cotat ca cea mai bună echipă asiatică devansând Japonia și Coreea de Sud. Cupa Mondială Rusia 2018 se va desfășura între 14 iunie si 15 august 2018.

Rânduri inspirate din articolele aflate la adresele următoare:

http://www.presstv.ir/Detail/2015/04/30/408738/world-cup-2018-football-Iran-Syria-Iraq-Afghanistan

http://www.presstv.ir/Detail/2015/05/07/409915/Iran-football-ranking-fifa