Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Iranul câștigă Cupa Mondială la Lupte Libere 2015

Echipa de lupte libere a Iranului a trecut în finala de duminică 12 aprilie 2015 de echipa Statelor Unite ale Americii, țara organizatoare a acestei ediții pe complexul Forum din Los Angeles. Este a cincea oară când sportivii iranieni obțin titlul, ultimele patru ediții fiind câștigate doar de ei.

Iran freestyle wrestling champions 2015

Cei mai importanți sportivi iranieni în competiție au fost Behnam Ehsanpour și Meysam Mostafa Jowkar, din echipa americană s-a evidenția medaliatul cu aur la olimpiadă Jordan Burroughs care a câștigat finala la categoria 74 de kilograme. Un grup impresionant de suporteri iranieni au sprijinit drumul spre victorie al echipei lor.

În finala mică, disputată înaintea marii finale, s-au întâlnit Azerbaijanul și Rusia, echipa azeră reușind victoria cu 34 la 28 de puncte. Iranul a trecut de Belarus cu 8 – 0 și de Turcia cu 7 – 1, în semifinală depășind Azerbaijanul cu 7 – 1. 

Felicităm și noi Iranul pentru bunele rezultate ale echipei de lupte libere.

______________________________________________

Sursă articol: http://www.presstv.ir/Detail/2015/04/12/405985/Iran-wrestlers-reach-World-Cup-final

Sursă fotografie: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.payvand.com/news/15/apr/Iran-freestyle-wrestling-team-WC-champions-2.jpg&imgrefurl=http://www.payvand.com/news/15/apr/1067.html&h=830&w=1200&tbnid=Awp1JLXQ9Vo3pM:&zoom=1&docid=1Galoj1GnPLRcM&hl=ro&ei=P_ItVfDPOsXLaPvdgIAF&tbm=isch&ved=0CFoQMyghMCE