Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Adio Brazilia 2014

Naționala Bosniei și Herțegovinei a învins naționala Iranului cu 3 – 1 în urmă cu câteva minute, încheind astfel meciurile grupei F și punând capăt speranțelor iranienilor de calificare. Din această grupă se califică Argentina și Nigeria, Bosnia și Iranul se opresc în această fază a competiției.
În ciuda susținerii unei galerii inimoase și destul de numeroasă, naționala Iranului a fost învinsă fără drept de apel de bosnieci. Am apreciat intentia ofensivă a echipei pregătite de Carlos Queiroz, dar jocul nu a convins, bosniecii au controlat pe deplin partida. Cu un singur gol marcat în trei partide este greu să te califici, deși Argentina și-a onorat cartea de vizită și a învins Nigeria cu 3 - 2. Iranienii au pierdut calificarea, în care speram atât de mult și eu, pe mâna lor.
Fișa tehnică a partidei vorbește de la sine:
- Total metri alergați: Bosnia – 106 972 ; Iran – 102 467
- Posesia balonului: Bosnia – 62% ; Iran – 38%
- Atacuri periculoase: Bosnia – 35 ; Iran – 29
- Ocazii de gol: Bosnia – 13 ; Iran – 7
- Recuperări în careul advers: Bosnia – 8 ; Iran – 5
- Pase exacte: Bosnia – 524 ; Iran – 255
- Șuturi pe poartă: Bosnia – 8 ; Iran – 5
- Centrări: Bosnia – 6 ; Iran – 5
- Lovituri libere: Bosnia – 25 ; Iran – 21
- Intervenție salvatoare a portarului: Bosnia – 1 , Iran – 3

 

Adio Brazilia 2014


Acum, la final de participare a naționalei Iranului la Campionatul Mondial din Brazilia 2014, merită salutat efortul jucătorilor iranieni. Iranul a avut o participare onorabilă, mai ales dacă socotim cele trei adversare mult mai titrate. Oricum ar fi, naționala Iranului și-a onorat participarea, a reușit rezultate acceptabile și a pierdut calificarea chiar în ultima partidă a jocurilor din grupă. Cotată drept cea mai slabă echipă din grupă, naționala Iranului a reușit un egal alb cu Nigeria și doar geniul lui Messi din minutul 91 a adus Argentinei victoria în jocul cu iranienii. În trei jocuri, iranienii au primit patru goluri și au marcat unul.
Atât au putut, sperăm la rezultate mai bune în competițiile viitoare. Felicitări pentru participarea și prestația Iranului la Campionatul Mondial Brazilia 2014!

__________________________________________________________________________________
Sursă statistici: http://www.irna.com/fa/News/81215799/فوتبال_و_فوتسال/آمار_مسابقه_ایران_و_بوسنی
Sursă fotografie: http://www.isna.ir/fa/photo/93040402898/وداع-تلخ-ایران-با-جام-جهانی-2014