Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Campioni la taekwondo în Germania

Echipa națională masculină de taekwondo a Iranului a uzbutit o performanță impresionantă și a reușit clasarea pe primul loc drept campioană mondială la Campionatul de Taekwondo din Germania 2014. Duminică 13 aprilie sportivul iranian Alireza Nasr Azadani l-a depășit în finala categoriei sub 74 de kilograme pe adversarul din Spania și a obținut medalia de aur. Anterior, Azadani (în vârstă de 28 de ani) trecuse de concurenți din Brazilia, SUA și Italia.

 

Iran wins Taekwondo German Open 2014 


Tot duminică dar ceva mai devreme, sportivul iranian Sajjad Mardani a depășit în finala categoriei plus 87 de kilograme un adversar din Egipt, obținând medalia de aur. Iranianul Masoud Hoji Zavareh a pierdut în fața unui adversar din Spania și s-a mulțumit cu medalia de bronz, în timp ce sâmbătă 12 aprilie Yousef Karami și Mohammad Bagheri Motamed au obținut două medalii de aur. Bagheri Motamed (medaliat cu argint la Jocurile Olimpice din 2012) l-a învins în finala categoriei sub 68 de kilograme pe Ruben Martin Garcia din Spania; colegul lui de echipă Karami l-a învins în finala categoriei sub 87 de kilograme pe Marc-Andre Bergeron din Canada.
Vineri sportivul iranian Aboulfazl Yaqoubi a câștigat finala categoriei sub 58 de kilograme în fața unui sportiv belgian. Finala categoriei sub 80 de kilograme s-a disputat între doi sportivi iranieni, Mehdi Khodabakhshi și Farzad Abdollahi, fiind câștigată de cel din urmă.
Campionatul de Taekwondo din Germania 2014 s-a desfășurat la Hamburg între 11 și 13 aprilie. La competiție au participat 865 de sportivi din 62 de țări ale lumii.

__________________________________________________________________________________
Articol și fotografie preluate de pe pagina de internet a Canalului PressTV. Sursă: http://www.presstv.ir/detail/2014/04/14/358461/iran-crowned-in-taekwondo-german-open/