Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Cursuri de limbă și civilizație persană la București

Dragi prieteni ai culturii persane cu bucurie vă aduc la cunoștință că din data de 9 iunie 2014 la București se vor desfășura săptămânal cursuri de limbă și civilizație persană. Inițiativa organizării acestor cursuri le aparține prietenilor Codrin-Dan Nicolau și Andrei Becheanu de la Fundația Culturală Oriens (www.oriens.ro). Eu îi cunosc de ceva vreme pe Codrin și Andrei, știu seriozitatea cu care își duc la bun sfârșit proiectele începute; cu ei la cârmă garantez că vom ajunge întotdeauna la un bun sfârșit. Faptul că avem în comun dragostea față de Orient și dorința de promovare corectă a lui în România sunt convins că va aduce rezultate frumoase.

 

Curs persana


Cursurile le voi predau eu și pentru asta trebuie să mulțumesc pentru încredere prietenilor de la Fundația Oriens. Pun la dispoziția cursanților toate informațiile, ideile și experiențele acumulate de mine în timpul anilor petrecuți în Iran. Avem material didactic din belșug, material verificat de mine în cei doi ani de zile de când predau limba persană. Vă încurajez sincer să participați, să descoperiți această bogăție impresionantă a civilizației umane.
Pentru dumneavoastră cei care veți participa fac următoarea recomandare: veniți cu un caiet studențesc liniat (cum sunt cele de limba română) și cu două pixuri de culori diferite. Pe parcursul acestor cursuri ne vom aminti pe undeva de clasa întâia, când împingeam cu curaj stiloul pe hârtie să desenăm litere, apoi cuvinte, propoziții și fraze.
Din meniu fac parte: limba persană, istorie antică, medievală și contemporană, literatură și poezie persană, religie islamică, mitologie, caligrafie, geografie, film, pictură, .... O scurtă prezentare a proiectului organizării acestor cursuri găsiți la adresa alăturată. Aveți toate gândurile bune, vă așteptăm.

__________________________________________________________________________________
http://oriens.ro/2014/05/25/nou-oriens-anunta-inceperea-a-doua-cursuri-de-limba-si-cultura-persana-si-indiana-vezi-video/