Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Cursuri de limbă persană la Pitești

Ieri 18 iunie 2013 a avut loc festivitatea de închidere a primului curs de ”Limbă persană și civilizație orientală” desfășurat la Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș. Cursul a fost gratuit, s-a adresat piteștenilor de toate vârstele interesați de minunile lumii persane. Am început cursul pe 15 februarie cu un succes atât de mare încât în primele ore împrumutam scaune de la alte secții ale bibliotecii. În timp, numărul cursanților a mai scăzut iar ieri au primit diplome de absolvire cei care au reușit să îl termine. Îi felicit, căci nu a fost deloc ușor. În afara noțiunilor de limbă persană, am predau cursanților și istoria Persiei, istoria Islamului, le-am prezentat reclame publicitare din Iran, principalele opere ale literaturii persane și cei mai mari poeți ai acestui popor, geografia Iranului, bogăția și frumusețea culturii persane.
Oaspeți de seamă la festivitatea de ieri am avut pe domnul doctor Octavian Mihail Sachelarie, directorul Bibliotecii Județene Argeș. Este meritul domniei sale că acest curs s-a desfășurat atât de bine. De la Universitatea din București a venit domnul doctor Manouchehr Joukar, profesor de limbă persană, promotor al culturii persane în România și prieten al meu. Domnia sa ne-a adus cărți și prăjituri iraniene. Dar mulțumesc în primul rând cursanților mei, care mi-au devenit prieteni, cu care am depănat dragostea mea față de cultura persană și dorul de Iran. Iar dacă v-am mai supărat câteodată, să mă iertați.

Diploma limba persana
Am tras linie, am socotit și împreună am hotărât continuarea cursului odată cu venirea toamnei. Dacă sunteți doritori, veniți la bibliotecă și vom stabili împreună desfășurarea viitoare a acestui curs de limbă persană și civilizație orientală. 
      کلاس آموزشی زبان فارسی در شهر پیتشتی در رومانی