Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Al 12-lea Congres Anual de Arheologie

Ediția de anul acesta a Congresului Anual de Arheologie a Iranului se va desfășura la Muzeul Național de Istorie a Iranului în concomitent cu Săptămâna Patrimoniului Cultural. Congresul se va desfășura între 19 și 21 mai 2014 la Sala de Conferințe a Muzeului Național de Istorie a Iranului, a declarat doamna Hamide Chubac, președinta Comisiei de Cercetare Arheologică a Iranului.

 

Congresul de Arheologie a Iranului


Cităm în continuare din declarația domniei sale: ”Al 12-lea Congres Anual de Arheologie a Iranului va analiza rezultatele și descoperirile arheologice făcute în ultimul an de zile, va prezenta rezultatele acestor studii. În cadrul congresului arheologii își vor prezenta în fața arheologilor iranieni și străini rodul muncii lor din ultimul an de zile. În cadrul congresului va fi organizată o expoziție formată din rezultatele lucrărilor arheologice din anii 2011 și 2012. În cadrul congresului vor vorbi 31 de arheologi iar 6 arheologi afiliați vor vorbi despre rezultatele domeniilor secundare arheologiei. La congres vor participa și 16 arheologi din Marea Britanie, Franța, Italia, Cehia și Slovacia. Vom publica o lucrare care cuprinde totalitatea articolelor prezentate în congres. Acest congres este o bună oportunitate atât pentru arheologii iranieni cât și pentru cei din străinătate pentru a analiza rezultatele muncii lor, pentru a discuta, pentru a dezvolta știința arheologiei.”
رئیس پژوهشکده باستان شناسی از برگزاری دوازدهمین کنگره سالانه باستان‌شناسی با حضور باستان شناسان داخلی و خارجی و همزمان با هفته میراث فرهنگی در موزه ملی ایران خبر داد.
Articol și fotografie preluate de pe pagina de internet a Agenției de Știri a Organizației Patrimoniului Cultural a Iranului. Sursă: http://www.chn.ir/NSite/FullStory/News/?Id=110276&Serv=3&SGr=22