Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

”Pierdut în Iran” de Cătălin Vrabie

Am terminat adineauri de citit jurnalul de călătorie cu titlul ”Pierdut în Iran” scris de călătorul român Cătălin Vrabie și apărut la Editura Neverland în 2014. Cartea mi-a fost împrumutată de Andreea, cursantă la limba persană din București și îi mulțumesc pentru amabilitate. 

Am citit pe nerăsuflate cartea, cam 6 ore a durat toata lectura, nu am lăsat cartea din mână. Lăsând la o parte nostalgi care m-a cuprins și amintirile mergând cu gândul la locurile descrise de Cătălin Vrabie, trebuie să îl felicit pe autor pentru itinerariul ales și în special pentru modul cum a scris cartea. Subscriu cu totul frumoaselor cuvinte scrise de doamna Alexandra Gotea pe ultima copertă a cărții și admir capacitatea autorului de a înțelege atât de bine națiunea iraniană în numai o lună de zile petrecută în Iran.

Atest de asemenea veridicitatea informațiilor din acest jurnal de călătorie și îl admir pe autor pentru corectitudinea și discernământul de care a dat dovadă. Vă recomand tuturor să priviți pe această fereastră deschisă de autor asupra Iranului și locuitorilor săi.

Pierdut in Iran CATALIN VRABIE